søndag 17. april 2011

Kult butikkinteriør i Firenze

I fjor da jeg var i Firenze bodde vi sentralt og fint like ved il Duomo, i nabobygget til hotellet vårt lå en utrolig kul butikk. Fantastisk innredning og tøffe klær. Gjennomført helt ut til fingerspissene. Alt passet sammen, interiøret, klærene, tilbehøret og ikke minst de ansatte. Du har den damen da med grått hår, håret viltert satt opp i en høysåte, sort og røff i klærene. Bein i nesen!. Råtøff! 

Detaljer av den murte innredningen. Røffe belter i deilig skinn.
  
Underetasjen skilte seg ut med lyse overflater.

Material bruken går i glass, betong og jern. Til høyre på bildet her kan man glassgulvet.

Huset som butikken ligger i, er bygget over noen gamle ruiner. Det hadde de gjort ett kunststykke ut av!! Gulvet over ruinene var av glass, så her kunne man titte ned. Dessverre var det fotoforbud i butikken på grunn av ruinene, ellers hadde jeg fotografert i vei. Bildene her er fra denne nettsiden.


Vi pratet litt med eierene om interiøret og de anbefalte oss å dra til Oltrarno hvor de også hadde en butikk. Ja, vi var jo på vei til Bobolo parken i samme retning så da letet vi opp butikken da.


Denne butikken var ikke like røff i utrykket.


Eieren stod selv for design og produksjon av innredningen.

Vel butikkene heter A Piedi Nudi Del Parco forkortet til -PN\P, verdt å stikke innom om man er i den fantastiske Firenze.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar