tirsdag 26. april 2011

Drømmebiltur i Italia

Til sommeren vender jeg atter nesen mot mitt Italia, denne gangen blir det området ved Lago di Garda. Dette hadde vært noe til fremkomstmiddel... tenk da med flagrende skjerf og enorme vintagesolbriller..

Bilde lånt fra slowdrive.it
Men med 2 håpefulle med på turen, så tror jeg neppe de ville tilbringt så mye tid på landeveien som oss voksne.Og med kun 2 seter og da.!! Men en annen gang da skal jeg jammen leie meg en gammel Alfa Romeo av disse her. Buon viaggio!

4 kommentarer:

 1. ååå .. tenk å kunne suse rundt på landeveien i en sånn bil! herlig:)

  SvarSlett
 2. Tenker så gjerne at du hadde likt det ja... hadde vært kult da..

  SvarSlett
 3. Så enig! Hadde vært supert! Vi har også lagt vår elsk på Italia, og har vært der uttallige ganger, men i år, tenkte vi å deste ut Garda sjøen... Noe godt tips til bosted, reisemål?? Klem Tone;-)

  SvarSlett
 4. Hei Tone:-) Har ikke vært ved Gardasjøen før, men Veronica over her er også Italiafrelst og hun kan anbefale Limone. Men hun var vel der på dagstur, mener jeg. Vi skal bo i Padenghe sul Garda, håper det blir bra. Men tror nok det er perler på en snor ved Garda stort sett, som det pleier å være i Italia. Med bil så blir det jo litt utforskning. Vi tar to dager i Bergamo på returen, det skal være en kjempefin by! Alt i alt så kan vel vi begge glede oss til deilige Italia.

  SvarSlett