lørdag 24. september 2011

Messe

I dag har jeg besøkt den nye interiør- og boligmessen i Bergen! Snakk om suksess! Fullt hus og stormende jubel som man gjerne sier! Veldig mange flotte stands, dermed  kan arrangørene og utstillere være stolte!

Jeg hev meg på bloggfrokost i siste liten, tenkte i grunnen at det ikke helt var for meg! Det er så mange flotte og proffe bloggere der ute. Men rundt bordet der var det så mange hyggelige folk! Så det var veldig kjekt!

Deretter var det å ta runden rundt å se sammen med en herlig venninne og min skjønne niese. Mye flott og mange hyggelige folk å slå av en prat med! Både kjente og nye ansikter.

En vi snakket mye med var Elisabeth Ellefsen som stod på egen stand med fantastisk redesign, samt nyproduserte knagger.2 kommentarer:

  1. Takk for sist - det var koseleg å treffe deg igår:-) Gler meg til å følge bloggen og vegen din mot eigen butikk! Fantastisk!

    Klem

    SvarSlett
  2. Jeg hadde det kjempe kjekt på interiørmesse, har lært masse nytt! :) Så utrolig mye fine butikker og merker. Tenk til neste år, kanskje du kan stille ut Nordisk rom på interiørmessen. Det hadde vært kjekt! ;)

    Takk for en fin opplevelse, Katrine! :) Blir gjerne med til neste år også!

    SvarSlett