onsdag 11. mai 2011

Dagen i går; fin dag i Bergen!

Bybanen ruller inn på siste stopp denne morgen, jeg og alle andre hopper av... Det myldrer av folk, tenker at jeg savner den hektiske morgenbyen. Hvor skal hun i ,hvor skal han, ... jeg skal i ett møte, ett spennende ett. 
Etterpå vandrer jeg en runde, streifer forbi en av byens beste interiørbutikk. Damen jeg hadde en fin prat med da jeg var innom på stoljakt står utenfor i prat med en flott herremann! Hun hilser og smiler, jeg hilser tilbake. Får igrunnen lyst til å løpe inn å kjøpe stolen, hun er så hyggelig. Videre bortover Vaskerelven, går inn i neste møbelbutikk. Setter meg rett ned i en annen favoritt, deilig denne vil jeg ha! Reiser meg og ser at den nå er å få med kampanjepris. Lykke det!
Neste stopp blir Fillippa K. Treffer fine Jeanette der, og finner den fineste hverdagskjolen du kan tenke deg. Helt perfekt! Mer lykke...

kjole fra Filippa K

Ferden går videre, målet er Permanenten- Vestlanske kunstindustri museum og utstillingen Substans 2011. Avgangselevene ved designavdelingen på KHIB. Kjekt å se!


Tid for kaffe, cappucino og crossiant på fin kafe/interiørbutikk. Pause.. Så retur... rusler gjennom byparken. Det regner kronblad fra de utrolig vakre kirsebærtrærene rundt Lille Lunggårdsvannet... Hmm lurer på om de holder til grunnlovsdagen...Fine Bergen by... min by. Definitivt lykke...

(Neste gang jeg skal på bytur får fotoapparaten bli med på tur...)

1 kommentar:

  1. Du va knallfin i kjolen! Høyrest ut som om du hadde ein heilt perfekt dag :-)

    SvarSlett